Viskan spabad ger energisnål njutning året om

28 augusti 2020 Cecilia Olsson

Att ha ett alldeles eget spabad hemma är en riktigt lyx som är välgörande för både kropp och själ. Med ett spabad kan stela muskler och leder mjukas upp samtidigt som det ger stor njutning. Ett utomhusbad skänker lätt känslan av avkoppling och är uppskattat av både stora och små. Finns det intresse för ett spabad av hög kvalitet som dessutom är svenskproducerat så är bad från företaget Viskan ett mycket bra alternativ.

Närproducerat har flera fördelar

Det är viktigt att ta hand om sig själv och se till att koppla av på riktigt med jämna mellanrum. Detta har Viskan förstått och erbjuder därför lyxiga bad av hög kvalitet till förmånliga priser. Att badet produceras i Sverige är såklart extra bra eftersom det är anpassat efter det svenska klimatet och innebär samtidigt att det kan ges kort leveranstid samt snabb och bra service.

Bada utomhus på vintern

Att bada utomhus är härligt då det erbjuder frisk luft och en vacker himmel som tak. Vissa kan dock känna sig lite motsträviga till att bada utomhus på vintern, vilket kan göra att de missar något av det härligaste som finns. Att krypa ner i ett varmt bad med riktigt svalkande luft runtomkring och en stjärnhimmel ovanför sig kan kännas otroligt uppfriskande. Det gäller dock att det finns möjlighet att sitta bekvämt med vatten över axlarna, annars kan det bli kallt. Viskan har tänkt på det och tillverkar därför spabad som är lite djupare än de andra baden på marknaden.

Energisnålt och isolerande

Viskan har sedan de började produktionen av spabad haft stort fokus på att de ska vara välisolerade och ha en låg driftskostnad, något de har lyckats med eftersom de idag erbjuder några av de mest energisnåla spabaden på marknaden. Det har även lagts energi på att ta fram bra lock som isolerar och därmed håller kvar värmen längre än andra lock. På https://www.soderrogard.se/viskan-spabad finns mer information samt många olika modeller på spabad från Viskan.

Fler nyheter