Slipa det tröttsamma golvet

Home » Slipa det tröttsamma golvet

Har du tröttnat på ditt golv? Mår du dåligt bara av att se den där slitna, gula parketten? För tyvärr är det ju så att en parkett gulnar med tiden och det är inte en rolig syn. Sedan blir den även sliten och repig, och det går inte att göra så mycket åt. Det är helt enkelt tidens gång och ett tecken på att man faktiskt lever sitt liv i det hemmet – och leva ska man! Men det betyder inte att man måste stå ut med ett fult golv utan det kan du göra någonting åt.

 

Ta hjälp av experter

Vad ska man göra då? Ett enkelt svar på den frågan lyder: slipa det! Bara genom en simpel slipning kan golvet helt plötsligt få ett helt nytt utseende. Antingen gör man det själv eller så hyr man in den tjänsten. För golvslipning i Lund kan man förslagsvis anlita Widéns golv & måleri. Är du osäker på vad som går att göra åt ditt golv, och om det ens går att slipa, så är det bara att ta kontakt med en firma som är experter på golvslipning och fråga. De kan råda dig om vad som är bäst för just ditt golv.

Passa på att göra lite mer

När man ändå är i farten och slipar golvet kan man passa på att göra lite mer, som att behandla golvet. Det går att behandla golv på olika sätt, förutom att slipa det då. Man kan till exempel måla eller olja det. Fundera på vilken färg, nyans och yta du vill ha. Ska golvet oljas finns hårdvaxolja att välja på som ger ett något mer modernt uttryck. Men det viktiga här är såklart att grunden är riktigt bra gjord, och grunden är såklart slipningen. Annars kommer resultatet av behandlingen inte alls bli så bra som man hade tänkt sig.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll to Top