Satsa på en fönsterrenovering

10 april 2020 patrick_pettersson

Många som har dåliga fönster väljer att byta ut dem helt och hållet. Självklart så kan detta vara den enda lösningen ifall man har väldigt gamla och dåliga fönster, men ibland kanske fönstren bara behöver en liten uppfräschning. Då kan man välja att renovera dem istället. Genom att göra en renovering av fönster så slipper man undan med en billigare kostnad än om man skulle ta och byta dem alla. Fönsterbyte är väldigt kostsamt och ett stort projekt att ta sig an. Har man inte helt trasiga fönster så kan man då istället renovera dem.

 

Underhåll dina fönster varje år

Det är nog inte många som vet att man kan anlita en firma som utför fönsterrenoveringar. Är fönstren dåliga så tar man för givet att de behöver bytas ut. Det är heller inte alla fönster som man vill byta ut, kanske på grund av dess byggnadshistoriska värde. Då är en renovering av fönstren ett ypperligt alternativ. Firman som renoverar fönster hanterar dessa på ett varsamt och försiktigt sätt. Om man är noga med att underhålla sina fönster varje år, så kan de hålla minst tio till femton år extra bara på grund av det. 

 

 

Få ditt fönster att se ut som nytt!

Behöver ni hjälp med era fönster i Göteborg? Kolla online vad som erbjuds just där.

Lite färg kan göra susen för ett fönster, det är ofta det man börjar med när de ska renoveras. 

Självklart måste den gamla färgen skrapas bort och fönstrets trä ska slipas innan färgen kommer på. Det går faktiskt att få ett gammalt fönster att se helt nytt ut, bara med hjälp av lite färg och renovering. Det går att byta ut glaset i fönstret om man behöver göra det av någon anledning. Många som byter ut glaset gör det på grund av att hålla inne värmen bättre. 

Fler nyheter