Sälj dina gamla prylar

Home » Sälj dina gamla prylar

Hade det inte varit skönt att bli av med de där gamla prylarna som bara ligger på vinden och skräpar? Om du är osäker på prylarnas värde kan det vara smart att leta reda på en auktionsfirma som du litar på. En auktionsfirma kan nämligen hjälpa dig med värdering och ge dig möjlighet att pröva dina prylar mot ett stort antal spekulanter. Vem vet, du kanske sitter på några riktigt värdefulla skatter som kan ge ditt konto en skjuts. En auktionsbyrå som erbjuder hjälp med värdering, både på plats och online, är Norrbygdens Auktionsbyrå. Ta gärna en titt på deras hemsida för en auktion i Luleå: http://www.norrauktion.se/

 

 

Trendigt och populärt 

 

När Antikrundans experter reser runt i landet står folk i kö för att få veta vad deras gamla prylar är värda. I TV-programmet auktionssommar tävlar två par mot varandra om vem som kan ropa hem de bästa fynden med en begränsad summa pengar. Att antikviteter och auktioner är både trendigt och populärt just nu kan väl inte ha undgått någon? Men visste du att det går mode även i antikviteter och att du som köpare kan vara med och påverka vad som blir modernt? Det är nämligen de köpstarkaste köparna på kvalitetsauktionerna som bestämmer vad som blir modernt.

 

Tips inför din första auktion

 

Har du aldrig varit på en auktion? Då är det verkligen på tiden! Att gå på auktion är en trevlig och spännande aktivitet för hela familjen. Ett hett tips till dig som nybörjare är att ta dig tid att kolla in fyndlådorna. Det är nämligen inte helt ovanligt att till exempel guld- och silverföremål smyger sig in bland allt krimskrams. Är du på jakt efter ett speciellt föremål? Då ska du gå på visningen innan auktionen. På så sätt får du en bra överblick och möjlighet att hitta ju de prylarna du är ute efter och vill ha. 

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll to Top