Plattsättning i Karlstad

22 december 2020 jonas_olsson

Att renovera ett badrum är ofta ett större projekt och en ordentlig investering, och det krävs en hel del planering för att resultatet ska bli bra. Det är många beslut som måste fattas kring materialval och inredning men det gäller också att anlita rätt hantverkare såsom plattsättare, elektriker och vvs-tekniker. Därför gör man bäst i att börja planera i god tid så att man inte gör några förhastade val utan tänker igenom allt ordentligt. Ett badrum ska man ofta leva länge med och att göra djärva färgval är kanske inte alltid det bästa.

För att hitta rätt stil och färger till badrummet så kan man låta sig inspireras av inredningsmagasin och bilder på nätet. Idag är utbudet av kakel stort och det finns plattor i alla möjliga storlekar, färger och mönster. Tycker man att det är svårt att välja kakel kan man få hjälp av en firma specialiserad på kakel och plattsättning i Karlstad. Genom att besöka en fysisk butik får man även möjlighet att känna på olika material och se hur de ser ut i verkligheten samt i förhållande till andra material.  

 

 

Kostnadsfritt hembesök med offert 

Ibland kan det ta tid att få material och inredning levererade – särskilt då man beställer mer exklusiva material. Ibland kan också kaklet vara slut i lager och behöva beställas från fabriken. Därför gäller det att vara ute i god tid både när det gäller beställning av inredning och av material.

Priserna kan variera mellan olika plattsättare och det kan därför vara en god idé att begära in offerter från fler än ett företag. För att kunna ge en så rättvisande offert som möjligt brukar företagen komma ut på ett gratis hembesök innan de lämnar ett kostnadsförslag. Vissa företag arbetar också tillsammans med andra hantverkare såsom elektriker och vvs-tekniker. Då får man alla utgifter samlade på en faktura, vilket naturligtvis underlättar. 

Fler nyheter