De främsta trenderna inom inredning 2023

10 januari 2023 Julia Zsiga

Vilka kommer att vara de främsta inredningstrenderna 2023? Det är en fråga som många ställer sig när vi närmar oss slutet av 2022. Svaret är förstås att ingen vet säkert, men det hindrar oss inte från att göra några kvalificerade gissningar! I det här blogginlägget tar vi en titt på några av de mest populära inredningstrenderna som spås komma 2023 och ger dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig.

Färger

Vi förväntar oss ljusa och livfulla färger år 2023. Tänk rosa, orange, blått, grönt och lila! Det är färger som framkallar energi och spänning. Tänk dig en vild abstrakt målning som möter neonljusen på en nattklubb. Där har du färgskalan 2023!

 

Guide

Möbler

Minimalistiska möbler kommer att vara populära år 2023. Tänk på eleganta, moderna möbler som betonar rena linjer och enkla silhuetter. Det betyder inte att det är tråkigt. Nyckeln är att välja delar som gör ett statement, som en fåtölj i sammet eller ett matbord med metallben.

 

Belysning

År 2023 kommer vi att säga adjö till traditionella belysningsarmaturer och hej till unik och innovativ design. Du kan till exempel förvänta dig hängande ljuslyktor, geometriska ljuskronor och lampetter med iögonfallande former.

 

Texturer

Förutom starka färger handlar 2023 om textur. Tänk sammetssängöverkast, fluffiga mattor och strukturerade tapeter. Du behöver inte välja en enda textur – blanda dem för att skapa en eklektisk och iögonfallande look.

 

Hållbarhet

Hållbar design har blivit allt mer viktigt under flera år, och det blir bara mer och mer populärt. År 2023 kan du hålla utkik efter möbler som är tillverkade av återvunna material, återvunna tyger och naturfibrer.

 

Så om du vill uppdatera ditt hem år 2023 men inte vet var du ska börja, är dessa populära inredningstrender en bra början. Ljusa och klara färger, minimalistiska möbler, unik belysning och hållbara material kommer att vara viktiga ingredienser. Gör dig redo för ett modigt och livfullt 2023!

FAQ BOKS

Hur kan man skapa en mer hållbar inredning?

Håll utkik efter möbler som är tillverkade av återvunna material, återvunna tyger och naturfibrer.

Vilka färger är trendiga 2023?

Rosa, orange, blått, grönt och lila! Färger som framkallar energi och spänning. Tänk dig en vild abstrakt målning som möter neonljusen på en nattklubb.

Vilka möbler är trendiga 2023?

Minimalistiska möbler kommer att vara populära år 2023. Tänk på eleganta, moderna möbler som betonar rena linjer och enkla silhuetter.

Fler nyheter